|
Felhasználó
|
Ha ez így volna, most nem lennétek benne a 14-ben.
újra a fedélzeten (?)
|
|
Felhasználó
|
Ennek a játéknak a lényege a killszerzés ez nem facebook.
![]() Iratkozz fel: http://www.youtube.com/user/davidrossz ❤ ❥ 웃 유 ♋ ☮ ✌ ☏ ☢ ☠ ✔ ☑ ♚ ▲ ♪ ✈ ❞ ¿ ♥ ❣ ♂ ♀ ☿ Ⓐ ✍ ✉ ☣ ☤ ✘ ☒ ♛ ▼ ♫ ⌘ ❝ ¡ ♡ ღ ツ ☼ ☁ ❅ ♒ ✎ © ® ™ Σ ✪ ✯ ☭ ➳ 卐 ✞ ℃ ℉ ° ✿ ϟ ☃ ☂ ✄ ¢ € Ft ∞ ✫ ★ ½ ☯ ✡ ☪ |
|
Felhasználó
|
Ez így van XD
újra a fedélzeten (?)
|
|
Felhasználó
|
én nem tudom , hogy ismerlek , mert 4 év alatt sok minden történt =)
|
|
Felhasználó
|
Mire váltottál zimo ? esküszöm nem értem. Bannolták az accjaidat ?
újra a fedélzeten (?)
|
|
Felhasználó
|
Ha már itt tartunk, felesleges volt enyit írnod, másnaposan elég megterhelő elolvasni, ráadásul a fele hülyeség. Másrészt meg nem érdemes felvágnod, nem hinném hogy egy napi 700-as meg egy Z. medál olyan nagy dicsekvést kíván. Nem sok az. És valóban, jó közösség nélkül nincs klán, és az a jó hely ahol elsődleges a közösség.
|
|
Felhasználó
|
Igen büszke lehet magára ..
Sesh!
|
|
Felhasználó
|
Ne várj sokat tőle.
![]() |
|
Felhasználó
|
...és az mért, illetve mire jó ? (Hepetya)
Tudod Stunt neked tényleg fölöslegesen írtam ennyit, hisz látom már a felét sem fogtad fel. A nagyobbik gond viszont az, hogy ez nem a másnaposság számlájára írandó. Ha megértetted volna, most nem írnál ilyen hülyeségeket, és itt nem a jó közösség fontosságára gondolok. Igen Zimo, nekem van mire. Te mit hoztál eddig össze a négy éves regin, és a klánvándorságodon kívül ? Legutóbb szerkesztve Időjós által. újra a fedélzeten (?)
|
|
Felhasználó
|
Ezigen, öcsém.
Azért erre én sem számítottam jósom, hogy a végen nagyobbra tartod magad zimonál. Meg azért szerintem pont neked nem kéne megemlíteni a klánvándorlás szót. |
Idézet